Catalog produse - Cafele Premiate

Produse

Echipamente cafea
Espressoare automate, Espressoare profesionale pentru Ho.Re.Ca., Espressoare pe cialda sau monodoza E.S.E., Cafetiere traditionale italiene, Rasnite, Cappuccinatoare, French-Press,Infuzoare ceai toate va asteapta in magazinul nostru online!
Cafea, ceai, ciocolata
Cafea, ceai, ciocolata. Cafea espresso italiana premiata la cele mai reprezentative concursuri internationale in domeniul cafelei.
Cadouri
Cadouri pentru iubitorii cafelei si ai ceaiului. Espressoare italiene colorate sau inox, traditionale si actuale in acelasi timp pot constitui un cadou inedit! Le asociem cafeaua potrivita si va asiguram ca acest cadou va fi apreciat!
Accesorii cafea
Cesti cafea pentru espresso, cappuccino, latte machiatto, irish coffee din portelan sau sticla, realizate in Italia de marii producatori IPA, Bormiolli Rocco, Borgonovo.
Vase de gatit Bialetti
Producatorul italian Bialetti este renumit nu doar pentru cafetierele sale ci si pentru gamele de vase de gatit de foarte buna calitate . Va invitam sa le descoperiti in magazinul nostru: tigai ceramice sau non-stick pentru aragaz, plita electrica sau cu inductie, seturi de tigai sau seturi de vase complexe.
Aparate mici bucatarie
Va invitam sa descoperiti o selectie de aparate premium pentru bucatarie, utile si deosebit de estetice, care sa va ofere mai multa bucurie si satisfactie atunci cand pregatiti retetele favorite.
Viziteaza magazinul Cafelepremiate.ro pe ShopMania